שרימפס מתובל על תרד נבול
נסו שרימפס מתובל על תרד נבול, תרד נבול ועוף מתובל, ו טופו מתובל עם תרד נבול ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. עוזב פגזים שלמים, לשלוף את הרגליים שרימפס עם סכין חדה חצי שרימפס לאורכו. מסדרים שרימפס, צדפים למטה, בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה. בקערה קטנה מערבבים יחד אבקת צ ' ילי ומלח ומפזרים באופן שווה על שרימפס. שרימפס ניתן להכין עד לנקודה זו 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
השלך נובע מתרד ואלכסון לחתוך בצל ירוק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
טפטוף שרימפס עם מיץ ליים וצלי באמצע התנור עד רק מבושל דרך, על 5 דקות.
במחבת nonstick גדול להביא מים עם gingerroot לרתיחה מעל חום מתון ולהוסיף תרד. מבשלים תרד, ערבוב, עד קמלה מעט, על 20 שניות.
הסר מחבת מחום ומערבבים מיד בצל ירוק ושמן עד בשילוב היטב. תרד העונה עם מלח ופלפל.
תל תרד במרכז כל אחד 4 צלחות ולסדר חצאי שרימפס סביבו.
מגישים שרימפס ותרד עם פלחי לימון.
כל מנה כ 23 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן.