שרימפס מתובל עם סלט אבוקדו וארוגולה
גשו לסופר וקנו צנוברים, חסילונים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס מתובל סלט אבוקדו עם רוטב אשכוליות, בוקטיני עם שרימפס מתובל, ארוגולה ופירורי לחם, ו סלט אבוקדו ארוגולן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לשלב 2 כפות של שמן זית, קאיין, אורגנו, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים את השרימפס ואת המעיל עם התערובת. להפריש במשך 10 דקות.
לטאטא יחד מיץ לימון 4 כפות שמן זית. תניח בצד.
מחממים את הכף הנותרת של שמן ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים מבלי לזוז עד השחמה קלה, על 2 דקות. להעיף ולבשל עד רק מבושל דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה קטנה וזורקים עם מיץ ליים.
בקערה גדולה, לשלב את ארוגולה, שאלוט, צנוברים, אבוקדו, עגבניות ובזיליקום.
מוסיפים רוטב, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לשלב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.