קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס עטוף פנקטה עם ויניגרט צ'יפוטלה ושמן כוסברה

שרימפס עטוף פנקטה עם ויניגרט צ'יפוטלה ושמן כוסברה
שרימפס עטוף פנקטה עם ויניגרט צ'יפוטלה ושמן כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 677 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה, מיץ לימון, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ האורז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ספל קטיפה אדומה כמו קינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. מתכונים דומים: שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה, שרימפס עטוף פנקטה פלפל, ו שרימפס עטוף פנקטה בזיגוג דבש-ליים.

הוראות

1
הכן שמן כוסברה על ידי מחית כוסברה, שמן קנולה, דבש, מיץ ליים ומלח לפי הטעם עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים לקערה או בקבוק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מכינים את ויניגרט הצ 'יפוטלה על ידי מחית פלפל הצ' יפוטלה, רוטב האדובו, מיץ הלימון, חומץ האורז והשום בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. כשהבלנדר פועל, מוזגים לאט את שמן הקנולה, ומחית עד לקבלת קרם. מתבלים לפי הטעם במלח, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
חומץ אורזחומץ אורז
רוטב Adoboרוטב Adobo
מיץ לימוןמיץ לימון
ויניגרטויניגרט
שמן קנולהשמן קנולה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
חותכים את פרוסות הפנקטה לשניים. עוטפים חצי פרוסת פנקטה סביב כל שרימפס לכיסוי. צולים עד שהפנצ ' טה פריכה, והשרימפס הפך אטום, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שרימפסשרימפס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
להגשה, מסדרים שרימפס מבושל על מגש הגשה מחומם או צלחות אישיות, ומזלפים ויניגרט צ ' יפוטלה ושמן כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מארק ווסט פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.