שרימפס עטוף פנקטה עם ויניגרט צ'יפוטלה ושמן כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 677 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה, מיץ לימון, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ האורז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ספל קטיפה אדומה כמו קינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. מתכונים דומים: שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה, שרימפס עטוף פנקטה פלפל, ו שרימפס עטוף פנקטה בזיגוג דבש-ליים.
הוראות
1
הכן שמן כוסברה על ידי מחית כוסברה, שמן קנולה, דבש, מיץ ליים ומלח לפי הטעם עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים לקערה או בקבוק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מכינים את ויניגרט הצ 'יפוטלה על ידי מחית פלפל הצ' יפוטלה, רוטב האדובו, מיץ הלימון, חומץ האורז והשום בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. כשהבלנדר פועל, מוזגים לאט את שמן הקנולה, ומחית עד לקבלת קרם. מתבלים לפי הטעם במלח, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
חומץ אורז
רוטב Adobo
מיץ לימון
ויניגרט
שמן קנולה
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
חותכים את פרוסות הפנקטה לשניים. עוטפים חצי פרוסת פנקטה סביב כל שרימפס לכיסוי. צולים עד שהפנצ ' טה פריכה, והשרימפס הפך אטום, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שרימפס
עוטף
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
להגשה, מסדרים שרימפס מבושל על מגש הגשה מחומם או צלחות אישיות, ומזלפים ויניגרט צ ' יפוטלה ושמן כוסברה.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מארק ווסט פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.