שרימפס עם שום ופלפל צ'ילי
זמן הכנת המתכון כ 7 דקות. אם יש לכם צ'ילה, מלח, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו שרימפס עם שום ופלפל צ'ילי, לופה מאודה עם שום ושמן פלפל צ'ילי, ו שרימפס פלפל שום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת רחבה וכבדה. לאחר מכן להוסיף את צ ' ילה ושום, על חום בינוני עד נמוך, להחדיר ולא צבע, ומטגנים במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן. ואז להפוך את החום גבוה, להוסיף את השרימפס, ומערבבים אותם עוד 2 דקות או עד שהם הופכים ורודים והם פשוט, בעדינות, מבושל; אתה רוצה את הבשר להישאר רך.
יוצקים את היין הלבן ולתת לו בועה עד. אתה לא רוצה שלולית נוזלית סביב השרימפס, רק מספיק יין כדי לתת למיצים לטפטף לרוטב יין. עוד דקה בערך תעשה את זה. מתבלים במלח, במידת הצורך, ואז הופכים לקערה ומפזרים פטרוזיליה. תאכל עם חתיכות באגט טובות. אני אוכל את השריון, הראש, וכל זה: אחת הסיבות שאני מייעד אותם לארוחת ערב בודדת.
אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף כף או כך של ברנדי לפני לזרוק את היין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.