שרימפס קוקוס אורז פילאף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מתובל עם אננס בגריל אורז קוקוס פילאף, אורז קוקוס פילאף, ו אורז קוקוס פילאף.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים זרעי חרדל, ו לטגן 1 דקה או עד זרעים מתחילים פופ.
מוסיפים בצל ו-4 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 3 דקות.
הוסף שרימפס; לטגן 2 עד 3 דקות או רק עד שהם מתחילים להפוך ורוד.
הסר שרימפס; לכסות ולשמור חם.
מוסיף אורז למחבת, ו saut 1 דקה. מערבבים במים וחלב קוקוס; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג ואורז רך.
מפזרים כוסברה לפני ההגשה.
מגישים שניידר וייס או Weihenstephan Hefeweizen, בירות גרמניות מסורתיות שיש להם הערות של ציפורן ובננה וחומציות מתונה כדי לאזן את חלב קוקוס מתוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.