שרימפס שפשף סיד עם סלט אבוקדו-אשכוליות
שרימפס שפשף סיד עם סלט אבוקדו-אשכוליות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, סוכר, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט אבוקדו שרימפס אשכוליות, שרימפס, אבוקדו, סלט אשכוליות, ו סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות.
הוראות
מ לימונים, לגרר 1/4 קליפת כפית; לסחוט 1/4 כוס מיץ. שים את פיל בצד. בסיר 1 ליטר, ג ' ינג ' ר חום, סוכר, ומיץ ליים לרתיחה על גבוה, ערבוב.
הסר מהחום ולתת לעמוד.עם סכין, לחתוך לקלף וחתך לבן אשכולית; להשליך. החזקת אשכוליות, 1 בכל פעם, מעל קערה בינונית, לחתוך קטעים בין ממברנות. לסחוט ממברנות כדי לשחרר את המיץ הנותר לקערה. להשליך זרעים. חתיכה דקה של נענע.מחבת גריל Preheat או להכין גריל חיצוני לצלייה ישירה על בינוני גבוה.תמרח שמן על כל השרימפס.
מפזרים מנטה פרוס, קליפת ליים, קאיין, ו 1/8 מלח כפית בכל רחבי שרימפס. גריל 3 עד 4 דקות או עד שרימפס רק להפוך אטום לאורך, מתהפך פעם אחת.
יוצקים תערובת ג ' ינג ' ר דרך מסננת על אשכולית, לחיצה על זנגביל כדי לחלץ נוזל. מערבבים בעדינות לערבב.מחלקים עלי חסה ונענע בין 4 צלחות. למעלה עם שרימפס, אבוקדו, ותערובת אשכוליות.