שרלוט רוס
שרלוט Russe עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלבונים ביצה, קצפת, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Charlotte Russe Parfaits, שרלוט רוס עם פטל, ו תות-חמוציות שרלוט Russe (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך ג 'לטין במים קרים על גבי דוד כפול; לבשל מעל מים רותחים עד ג' לטין מתמוסס.
מוסיפים שרי ווניל, מערבבים היטב. מגניב לטמפרטורת החדר. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך קצפת. תניח בצד.
מקציפים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) בקערה ערבוב בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, ולהכות עד נוקשה ומבריק. מקפלים מרנג לתערובת קצפת.
קו הצדדים של 1 1/2 ליטר-קערת הגשה עם ladyfingers.
יוצקים מילוי; צמרמורת עד סט.
מקשטים עם פרוסות פירות טריים, וכף לתוך קערות הגשה בודדות.