קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

שרנטה גרניטה עם קרם שנטילי

שרנטה גרניטה עם קרם שנטילי
גשו לסופר וקנו מים, קצפת, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו פאי אוכמניות עם קרם שנטילי, פחזניות עם קרם שנטילי, ו קרם Chantilly כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סוכר, 1/2 כוס מים, קליפת תפוז בסיר קטן. מביאים להתבשל על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית חום בינוני. מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים למחבת מתכת 8x8x2 אינץ ' וקריר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחית מלון במעבד עד חלקה אבל כמה מרקם נשאר. מדוד scant 2 כוסות מחית מלון ולהוסיף סירופ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקציף כדי להתמזג. להקפיא תערובת עד קפוא לחלוטין, על 4 שעות, ערבוב עם מזלג כל 1 1/2 שעות. לכסות ולשמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת וסוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. באמצעות מזלג, לגרד granita לתוך פתיתי קרח. כף 2 כפות מעוגלות granita לתוך כל אחד 6 כוסות. למעלה granita עם 1 כף מעוגלת קצפת. חזור על שכבות עם granita וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)