שרנטה גרניטה עם קרם שנטילי
גשו לסופר וקנו מים, קצפת, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו פאי אוכמניות עם קרם שנטילי, פחזניות עם קרם שנטילי, ו קרם Chantilly כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר, 1/2 כוס מים, קליפת תפוז בסיר קטן. מביאים להתבשל על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית חום בינוני. מבשלים 1 דקה.
יוצקים למחבת מתכת 8x8x2 אינץ ' וקריר.
מחית מלון במעבד עד חלקה אבל כמה מרקם נשאר. מדוד scant 2 כוסות מחית מלון ולהוסיף סירופ במחבת.
להקציף כדי להתמזג. להקפיא תערובת עד קפוא לחלוטין, על 4 שעות, ערבוב עם מזלג כל 1 1/2 שעות. לכסות ולשמור קפוא.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת וסוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. באמצעות מזלג, לגרד granita לתוך פתיתי קרח. כף 2 כפות מעוגלות granita לתוך כל אחד 6 כוסות. למעלה granita עם 1 כף מעוגלת קצפת. חזור על שכבות עם granita וקצפת.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, ומגישים מיד.