קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

שתי תפוחי אדמה אנה

שתי תפוחי אדמה אנה
שני תפוחי אדמה אנאן נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 271 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מלח ים, תפוחי אדמה אדומים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), תפוחי אדמה מתוקים אנה, ו תפוחי האדמה הטובים משני העולמות אנה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -450 מעלות צלזיוס.מקלפים את הבטטות ופורסים לעיגולים בעובי 1/8 אינץ ' (השתמשו במנדולינה אם יש לכם). מקלפים מחצית מתפוחי האדמה האדומים ופורסים לסיבובים בעובי 1/8 אינץ'. (אל תשטוף-תזדקק לעמילן כדי שהמנה תתייצב.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מצפים את תחתית מחבת תנור בגודל 10 אינץ ' עם 4 כפות חמאה מומסת. החל ממרכז המחבת, מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה אדומות בעיגולים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים קורט מלח וחלק מעלי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים את המחבת על אש בינונית. עובדים במהירות, מוסיפים את שאר הרוסטים הפרוסים ב -2 שכבות נוספות, ואז את הבטטות הפרוסות ב -2 שכבות, ומפזרים מעט יותר מלח ורוזמרין בין השכבות. (בדוק כדי לוודא שהתחתית משחימה באופן שווה; התאם את החום לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מזלפים 4 כפות חמאה מומסת. קולפים ופורסים דק את תפוחי האדמה האדומים שנותרו ומוסיפים אותם למחבת ב -2 או 3 שכבות נוספות, ומתבלים קלות כל שכבה במלח ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מזלפים את 4 כפות החמאה המומסת הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
כאשר תפוחי האדמה מזהיבים בתחתית, מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוציאים מהתנור; מרכז את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 אינץ ' על פני תפוחי האדמה ולחץ בחוזקה כמה פעמים כדי לעזור לשכבות להידבק זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים את תבנית העוגה ומחזירים את המחבת לתנור; אופים עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון מזהיב, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
תנו לתפוחי האדמה להתקרר 5 דקות במחבת, ואז העבירו סכין קטנה סביב הקצה כדי להשתחרר. הניחו צלחת הגשה הפוכה על גבי המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה לצלחת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
צילום: דוד מלוש