שתיקת רגל הכבש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? שתיקת רגל הכבש יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל חזק, עלי נענע, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי (מתכונים דומים).
הוראות
בערך קוצצים את שיני השום במעבד המזון.
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, פלפל, חרדל, ושמן ומערבבים למשחה.
מורחים את הדבק באופן שווה על הצד הבשר של הצלי.
מגלגלים את הרגל לצלי וקושרים עם חוט כותנה. אש 2 ליטרים (שווה של ארובה 1) של פחם (נתח טבעי הוא הטוב ביותר). כאשר פחם מכוסה קלות עם אפר אפור, לפצל את הגחלים לתוך 2 ערימות ולהעביר אותם לצדדים הרחוקים של התנור. סגור את המכסה ותן לאח להתחמם. לאחר מכן, מניחים את הכבש, עור בצד, באמצע השבכה החמה.
מוסיפים את ספרי הרוזמרין ללבנות הפחם וסוגרים את המכסה והגריל. לאחר 20 דקות, להפוך את הצלי ולסובב אותו 180 מעלות. הכנס את המדחום בדיקה לתוך הצלי ולהמשיך גריל עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות, על 25 עד 30 דקות.
הסר את חוט הקצב מהצלי. מכסים בנייר כסף ומניחים אותו במשך 15 דקות לפני ההגשה.