תאו מזוגג חרדל סויה
תאו מזוגג חרדל סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2440 קלוריות, 308 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן שומשום אסייתי, פילה, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, דבש-Sriracha כנפי באפלו מזוגגות, ו חזיר מזוגג חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ או לגרד בחינם ולהשליך את כל הגידים הסיביים ואת קרום כסוף (אם קיים) מן תאו tenderloin. שמור כל פיסות בשר לשימושים אחרים. כדי להפוך צלי בצורה שווה, לקשור בנוחות ב 1 1/2 - ל 2-in. מרווחים עם חוט כותנה, תוחב קצה דק של בשר תחת צלי, במידת הצורך.
בקערה קטנה, מערבבים חרדל, סוכר חום, שרי, רוטב סויה, זנגביל ושמן שומשום. לשפשף בשר בכל רחבי עם שליש רוטב חרדל; שאריות רוטב.
מניחים בשר על מתלה שטוח ב-12 על 17. מחבת צלייה. צלוי במשך 30 דקות.
מברשת מעיל עם קצת רוטב חרדל שמור. המשך לצלות עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 130 לנדיר (לא overcook באפלו או שזה יהיה יבש מאוד), 10 עד 25 דקות יותר.
להעביר צלי למגש ולתת לנוח במקום חם 10 עד 15 דקות.
יוצקים רוטב חרדל שנותר לתוך קערה קטנה. פרוס בשר לרוחב ולהציע רוטב לכפית על כל מנה.