תאנה סמיפרדו
איור Semifreddo עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דבש, שמן זית, ושמפניה חומץ בקערה קטנה. לזרוק עם תאנים חצויות, מלח ופלפל.
מניחים תאנים על מחבת ג ' לי רול, וצולים ב 400 במשך 10 עד 15 דקות או עד כמעט מכרז. מיצי מילואים, ולהניח בצד.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן, ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
מחממים את התערובת עד 240; מסירים מהחום.
מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד צהוב עבה ובהיר. לאט לאט לשפוך תערובת סוכר חם לתוך חלמונים, להכות במהירות גבוהה עד משולב היטב; מגניב לטמפרטורת החדר.
לנצח את הקצפת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה. מקפלים גבינת ריקוטה. קוצצים חצי תאנים, ומקפלים לתוך תערובת חלמון ביצה, שמירה על התאנים שנותרו לציפוי.
יוצקים לתוך צלחת 13-x 9 אינץ', להקפיא בן לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ 15 דקות לפני ההגשה. סקופ לתוך מנות הגשה, העליון עם תאנים שנותרו ומיצי קלייה שמורות.