תאנים ביין אדום עם גבינת עיזים
תאנים ביין אדום עם גבינת עזים Herbed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 931 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. אם יש לך אגוזים, דבש, תאנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תאנים וגבינת עיזים טאפאס, גבינת עיזים אפורה עם תאנים, אגוזי לוז, ו קרס, ו תאנים במברדפן יין עם גבינת חורי (מתכונים דומים).
הוראות
תאנים: בסיר בינוני לא מגיב לשלב את היין, דבש, וקינמון. מביאים לרתיחה, על אש נמוכה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 30 דקות.
מוסיפים את התאנים ומבשלים 10 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
גבינת עיזים: בקערה רדודה, מערבבים יחד את אגוזי המלך וקורנית. עם ידיים לחות, לגלגל את גבינת עיזים לכדורים 1 אינץ'.
מגלגלים את הכדורים לתערובת האגוזים עד מצופה.
כדי לשרת: כפית את התאנים לתוך 2 כוסות טפטוף עם סירופ יין.
מוסיפים את גבינת העזים ומגישים.