קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

תבלין אסייתי שפשף צלעות ברוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור לבן

תבלין אסייתי שפשף צלעות ברוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור לבן
אם יש לך בערך 7 שעות ו -10 דקות לבלות במטבח, תבלינים אסייתיים שפשפו צלעות עם רוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור ולבן עשויים להיות מרהיבים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 828 קלוריות. מתכון זה משמש 4. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קטשופ, חרדל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אסייתי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 94%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: תבלין אסייתי שפשף צלעות ברוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור לבן, תבלין אסייתי שפשף צלעות עם זיגוג שזיף-ג'ינג'ר, ו ספייס שפשף בגריל אמריקאי ביזון קצר צלעות עם כתום דבש צ'יפוטלה מנגל רוטב.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר והבצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את נתחי האננס והבנרו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
4
מוסיפים את מיץ האננס ומבשלים עד שהוא מתקרמל מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
5
מוסיפים את הויסין, הקטשופ, הסוכר החום, אבקת האנצ ' ו, החרדל, הדבש, רוטב הסויה, כוכב אניס וקינמון ומבשלים עד להסמכה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מעבירים את התערובת לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל .
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים לקערה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לצלעות: מערבבים בקערה את הפפריקה, החרדל היבש, הג ' ינג 'ר הטחון, כוכב אניס, פלפל אנגלי, מלח, פלפל ופתיתי צ' ילה תאילנדית. משפשפים את הצלעות בצד העליון, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבקת חרדלאבקת חרדל
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים גריל פחמים עם כ-80 בריקטים בצד 1, או בסיר פחם קרמי בסגנון קמאדו כשהצלחת הקרמית מוסרת.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים את הצלעות מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
שלב 4 כוסות מים, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר והשום וחלק בין שתי מחבתות חד פעמיות כבדות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
אם משתמשים בגריל פחמים: הניחו מחבת חד פעמית אחת של נוזל אידוי על הסורג התחתון של הגריל בצד הנגדי של הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את הסורג העליון ומחממים היטב.
14
מניחים את הצלעות על הגריל, בצד העליון כלפי מטה, ישירות מעל הגחלים החמות ומבשלים עד להזהבה ונוצר קרום, כ -10 דקות. העבירו את הצלעות לצד השני של הגריל, מעל הנוזל, והניחו את התבנית החד פעמית השנייה עם נוזל אידוי לידם מעל הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
שים את מכסה הגריל ופתח את פתחי האוורור למעלה באמצע הדרך. מבשלים עד שהצלעות רכות ועסיסיות, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
הוסף מים לפי הצורך כדי למנוע חריכה, וגחלים כדי לשמור על הטמפרטורה הפנימית בין 225 ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מסירים את צלחת הקרמיקה ומחממים את מתלה הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את הצלעות על הגריל, בצד העליון כלפי מטה, ישירות מעל הגחלים החמות ומבשלים עד להזהבה ונוצר קרום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את הצלעות ואת המדף והכניס את צלחת קרמיקה. שים מחבת חד פעמית אחת של נוזל מהביל על הצלחת, ואז להחזיר את המדף ואת הצלעות לגריל. מכסים ומבשלים עד שהצלעות רכות ועסיסיות, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף מים לפי הצורך כדי למנוע חריכה, וגחלים כדי לשמור על הטמפרטורה הפנימית בין 225 ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
אם משתמשים בפחם, מסיימים את הצלעות על ידי הזזתן חזרה מעל הגחלים החמות והופכים ומבוססים ברוטב למשך 15 עד 20 דקות. אם משתמשים בסיר הפחם הקרמי, השאירו את הצלחת פנימה והברישו בנדיבות ברוטב למשך 15 עד 20 דקות לפני שמוציאים מהגריל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
שלב את השומשום ופזר את צמרות הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
חותכים את הצלעות ומניחים על מגש. מפזרים את הבצל הירוק מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1גבינת פרמזן מגוררתזרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה (תלוי במתיקות של אננס)סוכר חום כהה (תלוי במתיקות של אננס)2קרום: פירורי קרקר גרהםכפות גדרות חרדל דיז'וןכפות גדרות חרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל יבשחרדל יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וקצוצים גס זנגביל טריקלופים וקצוצים גס זנגביל טרי3אינצ ' יםג'ינג'ר טרי, מקולף וקצוץג'ינג'ר טרי, מקולף וקצוץ4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1habanero, קצוץhabanero, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות אננס בשלות טריותחתיכות אננס בשלות טריות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ אננס טרימיץ אננס טרי24(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות חזיר בסגנון סנט לואיס כל), קרומים הוסרוצלעות חזיר בסגנון סנט לואיס כל), קרומים הוסרו4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חבורהבצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכוכב הקרקע אניסכוכב הקרקע אניס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוכב הקרקע אניסכוכב הקרקע אניס1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילה תאילנדיםפתיתי צ'ילה תאילנדים1גבינת פרמזן מגוררתשומשום לבןשומשום לבן

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא הגבוה ביותר מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט מזוהם וטיחים מאובקים. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות של קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.