קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תבלין בצל בגריל

תבלין בצל בגריל
רליש בצל בגריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 210 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, שמן זית, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייקים צלויים עם רוטב בצל ותבלינים, תבלין בצל בגריל, ו סלמון בגריל w / נקטרינה-תבלין בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת שני הצדדים של פרוסות בצל מתוק עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל מתוקבצל מתוק
דַק-דַק-
3
מניחים בצל על גריל מעל חום בינוני. קוק חשף, הסתובב מדי פעם, עד ששרף וריכך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר בצל מגריל ללוח חיתוך; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בקערה בינונית, מערבבים בצל מתוק, בצל ירוק, jalapeo, שמן, חומץ וכמון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בצל מתוקבצל מתוק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים להתענג בטמפרטורת החדר או מקורר.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)