המתכון האיטלקי קציצה תיבול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 52 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם בן יום, בקר טחון, מלח מתובל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. נסו תיבול איטלקי, תיבול איטלקי, ו תערובת תיבול איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים לחם על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 200° במשך 20 דקות. Turn; אופים 15-20 דקות יותר או עד מיובש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים לחם בבלנדר או מעבד מזון; מכסים ומעבדים עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
תוסיף תבלינים. לאחסן במיכל אטום במקום יבש קריר עד 6 חודשים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.