ספייס שפשף בשר צלוי ברוטב בירה דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרינדה שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. . גשו לסופר וקנו מרכז לחתוך בשר חזיר צלי, חמאה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי, ו האהוב עליי כמעט ללא שומן ספייס שפשף בשר חזיר בשר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים שום טחון, פלפל, אורגנו, אבקת שום, פתיתי פלפל אדומים, טימין מיובש, חרדל, מיורן ובזיליקום בחמאה חמה עד ריחני, עבה, וקל להפיץ, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
רוטב פלפל לימון
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
מרז ' ורם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים חזיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מורחים תערובת שום על החלק העליון של הצלי ומתבלים במלח.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה. הגדל את הטמפרטורה ל-425 מעלות F (220 מעלות C) ובשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשום
8
הסר צלי לצלחת לנוח ולאוהל עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני נמוך וקציף קמח, מלח שום, ואבקת בצל לתוך טפטוף מחבת. מבשלים ומקציפים עד שהרוטב מתעבה, בערך 5 דקות.