תבשיל אורז בר II
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, מרק עוף, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל אורז בר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל הודו ואורז בר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני.
בתבנית אפייה 1 1/2 ליטר, מערבבים מרק עוף, אורז בר לא מבושל, ערמוני מים, 2 כפות חמאה ומלח.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
בעוד תערובת אורז היא אפייה, להמיס את שאר החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מניחים פטריות ובצל במחבת, ולאט לבשל ומערבבים עד רך. מערבבים פטריות ובצל לתוך תערובת אורז בר, מכסים, וממשיכים לאפות 30 דקות, או עד שנוזל נספג.