קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל אורז הטונה הפורטוגזי של מייק

תבשיל אורז הטונה הפורטוגזי של מייק
תבשיל אורז הטונה הפורטוגזי של מייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 474 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים, חמאה, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו במזווה טונה-תבשיל אורז, סלט פורטוגזי של אפונה שחורה עם טונה, ו תבשיל בקלה פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את האורז, המים, החמאה, ושמן זית כף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הטונה, שמנת, קטשופ, רוטב חריף, מלח ופלפל. מבשלים נמוך עד שהתערובת מתעבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
קטשופקטשופ
שוםשום
פלפלפלפל
קרםקרם
בצלבצל
מלחמלח
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם חצי מהאורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים את תערובת הטונה על האורז ומכסים עם שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
טונהטונה
6
מפזרים את הזיתים והגבינה על החלק העליון של האורז.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
אורזאורז
7
אופים עד הגבינה נמסה ואת התבשיל מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.