תבשיל אורז הטונה הפורטוגזי של מייק
תבשיל אורז הטונה הפורטוגזי של מייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 474 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים, חמאה, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו במזווה טונה-תבשיל אורז, סלט פורטוגזי של אפונה שחורה עם טונה, ו תבשיל בקלה פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז, המים, החמאה, ושמן זית כף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הטונה, שמנת, קטשופ, רוטב חריף, מלח ופלפל. מבשלים נמוך עד שהתערובת מתעבה, כ -10 דקות.
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם חצי מהאורז מבושל.
מורחים את תערובת הטונה על האורז ומכסים עם שאר האורז.
מפזרים את הזיתים והגבינה על החלק העליון של האורז.
אופים עד הגבינה נמסה ואת התבשיל מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.