תבשיל אורז פראי ותרנגול הודו
אורז בר ותבשיל הודו דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 295 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, תערובת אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: טורקיה ותבשיל אורז בר, תבשיל אורז פראי ותרנגול הודו, ו טורקיה תבשיל אורז בר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה 2 1/4 כוסות מים, תערובת אורז בתוספת חבילת תיבול ו -1 כף חמאה בסיר מכוסה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהאורז רך ומים נספגים, כ-25 דקות.
מערבבים הודו, קרם מרק עוף, סלרי, 1 כוס מים, ערמוני מים, בצל ורוטב סויה לאורז בר עד לקבלת תערובת טובה.
מעבירים תערובת הודו לתבנית אפייה של 3 ליטר.
יוצקים 2 כפות חמאה מומסת על פירורים בקערה, תוך ערבוב לציפוי פירורים בחמאה.
מפזרים פירורי לחם בחמאה מעל תערובת הודו.
אופים בתנור שחומם מראש עד לקבלת חום מבעבע וזהוב, כ-30 דקות.