תבשיל אטריות טונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אטריות טונה. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, צ'דר, אטריות ביצים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות הטונה הטוב ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°; משמנים צלחת אפייה 11 על 7 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להקציף חלב ומרק. לבשל, ערבוב, עד התערובת הופכת עבה וחלק, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אטריות במשך 5 דקות.
ניקוז; לחזור לסיר. מערבבים ברוטב, טונה ואפונה.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה.
מערבבים פירורי לחם וגבינה; מפזרים על צלחת אפייה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.