תבשיל אטריות נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קדירת אטריות נקניקיות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אטריות ביצים, חמאה, נקניקיית חזיר בתפזורת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל אטריות נקניק אוקראיני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש ועוד מהווים קדירה חסכונית וטעימה, ו נקניק אטריות מוקפץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים. במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
בתנור הולנדי, שלבו את המרק, השמנת החמוצה והגבינה הכחולה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה. מערבבים פנימה את האטריות, הנקניקיות, הפטריות, הפימינטוס והפלפל הירוק.
מעבירים לשניים משומנים 3-קראט. אפיית כלים. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהקצוות מבעבעים.