תבשיל איטלקי מועדף
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תבשיל איטלקי אהוב עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 405 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו רוטב ספגטי, גבינת פרמזן, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 40%. מתכונים דומים: הסלט האיטלקי האהוב עלי, כריכי בקר איטלקיים אהובים, ו מרק חתונה איטלקי מועדף.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים מפוררים נקניק למחבת קטנה; מוסיפים בצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מסננים ספגטי. מסדרים קישואים ב 1-קו רדוד. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מפזרים פלפל.
שכבה עם בייקון, גבינת פרמזן, 1/2 כוס רוטב ספגטי, ספגטי, רוטב שנותר, פלפל אדום, תערובת נקניקיות, גבינת מוצרלה ופפרוני.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהירקות רכים.