קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

תבשיל אירי של גינס

תבשיל אירי של גינס
תבשיל אירי של גינס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר, פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו תבשיל בקר אירי של גינס, תבשיל בקר וגינס אירי, ו תבשיל בקר אירי גינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק קוביות בשר בקר עם 2 כפות שמן צמחי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קוביות בשרקוביות בשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא קמח, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה נפרדת. לדלות קוביות בשר דרך תערובת קמח עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
קוביות בשרקוביות בשר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים קוביות בשר מצופה, עובד בקבוצות, עד בשר הוא השחמה מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים בשר משחיםלתנור הולנדי או סיר עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מבשלים ומערבבים בצל ושום באותו מחבת המשמש בראונינג בשר עד השחמה קלה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים עגבניות עם מספיק מים כדי לדלל חלקית; לשפוך לתוך תערובת בצל. מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות תנור הולנדי, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
יוצקים מחצית השטר האירי לתערובת הבצל, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחיתים של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
8
מעבירים את כל התערובת לבשר השחי.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
9
יוצקים מחצית הנותרים של סטאוט אירי לתוך תערובת בשר בקר; להוסיף טימין.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
טימיןטימין
בקרבקר
10
מכסים תנור הולנדי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
11
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר ומבשלים, ערבוב כל 20 דקות, עד תפוחי אדמה רכים, על 1 שעה. התאם מלח לפי הצורך; מקשט עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
מלחמלח