הנזיד האירי של סבתא נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מים, שמן צמחי, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הוא די זול מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבשר לשמן ומתבלים עם המרווה, מבשלים את הבשר עד להשחמה מכל הצדדים; מנקזים.
מרכיבים שתצטרך
בקר
מרווה
שמן בישול
3
מניחים בשר בקר, תפוחי אדמה, גזר, פטריות, בצל, זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, פלפל, ו bouillon בשר בבישול איטי; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מרק בשר
זרעי סלרי
פטריות
תפוח אדמה
גזר
פלפל
בצל
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
יוצקים מספיק מים על התערובת כדי לכסות. כוון את התנור האיטי לגובה וכסה אותו. מבשלים 4 עד 5 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
5
לטאטא יחד את קורנפלור ומים חמים בקערה קטנה עד חלקה; מערבבים דרך התבשיל. אפשר את התבשיל לבשל עד מעובה, 15 עד 20 דקות.