תבשיל אניני טעם
אם יש לך שעועית, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל אניני טעם, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים תירס לבן, שעועית ירוקה, סלרי, בצל, פלפל פימנטו, שמנת חמוצה, גבינת קולבי, שמנת של מרק סלרי, מלח ופלפל.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית ומערבבים שקדים מרוסקים וקרקרים מרוסקים.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מבעבע משחי קלות.