תבשיל אנצ'ילדה בישולים איטיים.
מתכון תבשיל אנצ'ילדה בישול איטי מוכן בסביבות 3 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם צ'דר, טורטיות תירס, רוטב אנצ' ילדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 365 ימים של בישול איטי: עבור תבשיל אנצ'ילדה סיר איטי, תבשיל אנצ'ילדה ציר איטי קינואן אנצ' ילדה, ו בישול איטי שעועית שחורה תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור על 5 אינץ ' מ broiler ו מחממים broiler גבוה. טוסט tortillas תחת broiler, פונה פעם אחת, עד הבחין קל, 2 עד 3 דקות בסך הכל. שמור 2 כפות. רוטב אנצ ' ילדה.
מערבבים שעועית ורוטב שנותר בקערה.
ערפל איטי בישול להוסיף עם ספריי בישול.
מניחים 3 טורטיות בתחתית, לשבור אחד לחתיכות במידת הצורך כדי לכסות את התחתונה.
מורחים חצי תערובת שעועית מעל טורטיות.
מפזרים 1 כוס תירס 1/2 כוס גבינה. חזור עם 3 טורטיות יותר, תערובת שעועית נותרת, תירס שנותר 1 כוס גבינה. למעלה עם 3 טורטיות שנותרו, רוטב שמורות הנותרים 1 כוס גבינה. מכסים ומבשלים נמוך עד שהגבינה נמסה ומתחילה להתבשל בקצוות, 2 עד 3 שעות.