קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל אנצ'ילדה בסגנון טקסס מואר

תבשיל אנצ'ילדה בסגנון טקסס מואר
תבשיל אנצ'ילדה מואר בסגנון טקסס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו זיתים, תוספות: חסה, בלוק גבינת צ'דר חדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. וזה טוב. נסו תבשיל אנצ'ילדה בסגנון טקסס, מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, ו Enchiladas בקר מואר עם רוטב אנצ'ילדה 10 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים הראשון 3 מרכיבים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לנקז היטב.
3
מניחים תערובת בשר בקערה גדולה. מערבבים חתיכות טורטייה, הבא 4 מרכיבים, ו 1 כוס גבינה; תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים תבשיל עם תוספות רצויות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.