קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות97
מגזין

תבשיל אנצ'ילדה נירוונה

תבשיל אנצ'ילדה נירוונה
המתכון Nirvananan Enchilada התבשיל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות תירס, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל אנצ'ילדה, תבשיל אנצ'ילדה, ו תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת תפוחי האדמה: מחממים התנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ממש על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים מלח ופלפל שחור וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 177°, להעיף את תפוחי האדמה ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. השאירו את התנור ב 177° כי זה הזמני שבו אנצ ' ילדות צריך לאפות. הכנת רוטב אנצ ' ילדה: מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני. יבש טוסט זרעי הכמון וכוסברה במחבת במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים וכמה גוונים כהים. רק תיזהר לא להישרף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל, jalapeo, שום, אורגנו וקורט של מלח במשך כ 5 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
6
מוסיפים את העגבניות, האגבה, הנותרים 1 כפית מלח, לכסות את הסיר ולהפוך את החום עד להביא לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בואו לבשל במשך כ -20 דקות. לאחר מבושל, טהור עד חלקה עם בלנדר טבילה או על ידי העברה לבלנדר או מעבד מזון. אם באמצעות בלנדר, לסירוגין להרים את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור כך שהוא לא לבנות ולהתפוצץ ולהרוג אותך. כמו כן, שים לב שאם אתה משתמש בבלנדר טבילה, אתה באמת צריך למזג הרבה כדי לקבל את הזרעים כדי להחליק. טעם למלח ומניח בצד להתקרר. עבור המילוי: מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן. לטגן את הבצל בשמן עם קמצוץ של מלח במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום ואת השום רק עד ריחני, 15 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את הפטריות הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הפטריות שחררו הרבה לחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לנקז את קשיו.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
2
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב הלבן לבלנדר וטהור עד חלק לחלוטין, בכל מקום בין 1 ל 5 דקות בהתאם לחוזק של המכונה שלך. שלה עבה למדי, אז בהחלט לגרד את הצדדים עם מרית גומי לעתים קרובות כדי לוודא שאתה מקבל הכל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. להרכבה: גריז קל 9 x 13inch תבנית תבשיל. מצקת בשכבה דקה של רוטב אנצ ' ילדה, ואז שכבה 6 טורטיות למחבת. עכשיו דברים הולכים לקבל קצת מבולגן! מצקת בשכבה נוספת של רוטב אנצ ' ילדה (כ 1 כוס), להעיף כל טורטייה לחנוק ברוטב. כל אחד צריך להיות מצופה, אבל אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את טורטייה; כלומר, זה לא צריך להיות טובע ברוטב. לאחר מכן, לארגן את טורטיות כך שהם חופפים מעט ומכסים את החלק התחתון של המחבת. עכשיו להוסיף חצי המילוי ויוצקים על 1/2 כוס או כך רוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שכבה ב 6 טורטיות יותר ולחזור על התהליך של חנק כל אחד מהם בכוס רוטב. מכסים עם המילוי הנותר. שוב לשפוך 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה מעל המילוי, ולהוסיף את השכבה הסופית של טורטיות. חונק אותם בכוס רוטב. שמור את שאר הרוטב (אם בכלל) להגשה. לבסוף, למעלה עם הרוטב הלבן. אני שופך את זה ישירות מהבלנדר ומנסה להדביק את זה בגושים עבים מלמעלה. זה לא צריך להיות מסודר; זה ייראה חמוד פחות או יותר לא משנה מה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים חשפו במשך כ -30 דקות. ציפוי צריך להיות מוזהב קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ומפזרים קומץ pepitas וכוסברה טרי קצוץ אם אתה רוצה. עכשיו זה מוכן לשרת! נסה את אלה מתכונים תבשיל על מזון הרפובליקה: תבשיל בטטה מתכון גבינת בייקון תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים מתכון ברוקולי וגבינה פנה מתכון
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםנקטר אגבהנקטר אגבה8קצת קישואים קצוציםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה850פלפל האבנרושעועית פינטו, שטופה ומרוקנתשעועית פינטו, שטופה ומרוקנת2קילוגרםעגבניות שלמותעגבניות שלמות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקשיוקשיו1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כוסברהזרעי כוסברה188-inchs(8 אינץ') טורטיות תירס(8 אינץ') טורטיות תירס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עמילן תירס אורגניעמילן תירס אורגני227פלפל האבנרופטריות קרמיני, פרוסות דקפטריות קרמיני, פרוסות דק4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1חלפיניו, זרע קצוץ (השתמש 2 אם אתה אוהב יותר חום)חלפיניו, זרע קצוץ (השתמש 2 אם אתה אוהב יותר חום)2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מיובש, עדיף מקסיקניאורגנו מיובש, עדיף מקסיקני1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח, בתוספת קמצוץמלח, בתוספת קמצוץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח, בתוספת קמצוץמלח, בתוספת קמצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ1( חצילים)בצל צהוב, רובע פרוס דקבצל צהוב, רובע פרוס דק680פלפל האבנרותפוחי אדמה זהב יוקון, חתוך לחתיכות 1/2 אינץתפוחי אדמה זהב יוקון, חתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.