המתכון Nirvananan Enchilada התבשיל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות תירס, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל אנצ'ילדה, תבשיל אנצ'ילדה, ו תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנת תפוחי האדמה: מחממים התנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ממש על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים מלח ופלפל שחור וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 177°, להעיף את תפוחי האדמה ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. השאירו את התנור ב 177° כי זה הזמני שבו אנצ ' ילדות צריך לאפות. הכנת רוטב אנצ ' ילדה: מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני. יבש טוסט זרעי הכמון וכוסברה במחבת במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים וכמה גוונים כהים. רק תיזהר לא להישרף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
רוטב אנצ ' ילדה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל, jalapeo, שום, אורגנו וקורט של מלח במשך כ 5 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
6
מוסיפים את העגבניות, האגבה, הנותרים 1 כפית מלח, לכסות את הסיר ולהפוך את החום עד להביא לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אחוז טקילה בלנקו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בואו לבשל במשך כ -20 דקות. לאחר מבושל, טהור עד חלקה עם בלנדר טבילה או על ידי העברה לבלנדר או מעבד מזון. אם באמצעות בלנדר, לסירוגין להרים את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור כך שהוא לא לבנות ולהתפוצץ ולהרוג אותך. כמו כן, שים לב שאם אתה משתמש בבלנדר טבילה, אתה באמת צריך למזג הרבה כדי לקבל את הזרעים כדי להחליק. טעם למלח ומניח בצד להתקרר. עבור המילוי: מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן. לטגן את הבצל בשמן עם קמצוץ של מלח במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום ואת השום רק עד ריחני, 15 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
9
מוסיפים את הפטריות הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הפטריות שחררו הרבה לחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לנקז את קשיו.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
2
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב הלבן לבלנדר וטהור עד חלק לחלוטין, בכל מקום בין 1 ל 5 דקות בהתאם לחוזק של המכונה שלך. שלה עבה למדי, אז בהחלט לגרד את הצדדים עם מרית גומי לעתים קרובות כדי לוודא שאתה מקבל הכל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. להרכבה: גריז קל 9 x 13inch תבנית תבשיל. מצקת בשכבה דקה של רוטב אנצ ' ילדה, ואז שכבה 6 טורטיות למחבת. עכשיו דברים הולכים לקבל קצת מבולגן! מצקת בשכבה נוספת של רוטב אנצ ' ילדה (כ 1 כוס), להעיף כל טורטייה לחנוק ברוטב. כל אחד צריך להיות מצופה, אבל אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את טורטייה; כלומר, זה לא צריך להיות טובע ברוטב. לאחר מכן, לארגן את טורטיות כך שהם חופפים מעט ומכסים את החלק התחתון של המחבת. עכשיו להוסיף חצי המילוי ויוצקים על 1/2 כוס או כך רוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שכבה ב 6 טורטיות יותר ולחזור על התהליך של חנק כל אחד מהם בכוס רוטב. מכסים עם המילוי הנותר. שוב לשפוך 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה מעל המילוי, ולהוסיף את השכבה הסופית של טורטיות. חונק אותם בכוס רוטב. שמור את שאר הרוטב (אם בכלל) להגשה. לבסוף, למעלה עם הרוטב הלבן. אני שופך את זה ישירות מהבלנדר ומנסה להדביק את זה בגושים עבים מלמעלה. זה לא צריך להיות מסודר; זה ייראה חמוד פחות או יותר לא משנה מה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
קציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים חשפו במשך כ -30 דקות. ציפוי צריך להיות מוזהב קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ומפזרים קומץ pepitas וכוסברה טרי קצוץ אם אתה רוצה. עכשיו זה מוכן לשרת! נסה את אלה מתכונים תבשיל על מזון הרפובליקה: תבשיל בטטה מתכון גבינת בייקון תפוחי אדמה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.