תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. למנה זו יש 234 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אספרגוס, חלב, מלח וקמח. זה מושלם לסתיו. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 48%. נסו קדירת אספרגוס, קדרת אספרגוס ותבשיל אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מוסיפים את האספרגוס לסיר גדול של מים רותחים, שומרים את הצרורות יחד עם גומיות או חוט. מבשלים כמה דקות; האספרגוס צריך להיות ירוק עז ועדיין פריך. רשום את הצרורות מחוץ למים ופורסים את הקצוות הקשים של האספרגוס. זורקים את הקצוות החתוכים בחזרה למים הרותחים ומנמיכים לרתיחה.
העבירו את צמרות האספרגוס מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
טורפים פנימה את הקמח לקבלת רו. מבשלים במשך דקה אחת, ואז טורפים פנימה את החלב וכוס אחת מנוזלי הבישול של האספרגוס.
מוסיפים את המלח וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך, כ-5 דקות.
מוסיפים את הצ'דר המגורר ומבשלים, תוך ערבוב, עד להמסה, כדקה.
מסדרים את האספרגוס בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 12 על 2 אינץ', מחליפים את קצוות הגבעולים כך שכל מנה כוללת גם ראשים וגם גבעולים. פורסים דק את הביצים הקשות ומסדרים מעל האספרגוס.
יוצקים את רוטב הגבינה על הביצים והאספרגוס ומפזרים את פירורי הקרקר.
אופים עד להשחמה קלה ומופיעות בועות מסביב לקצוות, כ-20 דקות.