תבשיל ארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תרד, פרמזן, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו ארוחת בוקר חג: תבשיל קרואסון חזיר וגבינה, ארוחת בוקר לארוחת ערב תבשיל: תבשיל hashbrown קל, וארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את ההודו ואת הבצל הירוק ומבשלים, תוך ערבוב לשבור את כל נתחים גדולים, עד השחמה מבושל דרך, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
לטאטא את הביצים, חלבונים ביצה, חלב 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את הנקניקיות המבושלות, התרד, הגבינות והלחם וזורקים כדי לחלק את המרכיבים באופן שווה.
לרסס תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול.
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה בצלחת. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים את התבשיל, חשוף, עד סט ומשחימים קלות על גבי, כ -30 דקות.
טיפ איפור מראש: להקפיא את התבשיל האפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים ב 350 מעלות F עד חם, 35 עד 45 דקות.