תבשיל ארטישוק חומוס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 357 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, מיץ לימון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, Moosewood חומוס ו תבשיל לב ארטישוק, ו חומוס וארטישוק מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני, מבשלים את הבצל עד שקוף. מערבבים את השום ואת פתיתי צ ' ילי; לבשל עד השום החל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הגזרים, העגבניות, הארטישוקים, שעועית חומוס ומרק עוף. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הגזר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מתבלים עם מרווה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 5 עד 10 דקות יותר כדי להתיך את הטעמים.