תבשיל בטטה הוואי
תבשיל בטטה הוואי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך בננות, מיץ לימון, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), פיצה הוואי קרום בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מערבבים יחד את הסוכר החום וקינמון עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים; לקלף לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
שכבה את תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה, נקודה עם חמאה, ומפזרים מלח. מסדרים את הבננות על תפוחי האדמה ומפזרים באופן שווה עם תערובת הסוכר החום. למעלה עם האננס המרוסק.
מקציפים יחד את מיץ האננס, מיץ לימון ודבש עד הדבש מומס.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם משחימים על גבי, כ 40 דקות.