תבשיל בטטה מפוזר
תבשיל בטטה מפוזר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 203 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי חצי, תמצית vanillan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בטטה מפוזר, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 12 דקות או עד מכרז.
מערבבים את חצי וחצי ואת 4 המרכיבים הבאים (חצי וחצי דרך ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
הוסף תפוח אדמה לתערובת ביצים; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים קמח וסוכר במעבד מזון; דופק לשלב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות או עד ציפוי הוא השחמה ותפוחי האדמה מחוממים היטב.