תבשיל ביינוויל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל ביינוויל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עירית, לחם, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות ביינוויל, 6 צדפות, ו צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים צדפות, שומר 1/4 כוס נוזלי; להגדיר צדפות ונוזל בצד.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך; לנקז, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להוסיף שאלוט ופטריות למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני-גבוה 3 דקות.
הוסף שמורות oyster נוזל; לבשל 1 דקה, ערבוב היטב. להפחית חום בינוני.
מערבבים קמח וחלב 1/4 כוס, ערבוב עם מקצף עד חלקה; מערבבים בחלב שנותר.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת פטריות; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשרי, צדפות, שרימפס, מלח ופלפל; להביא תערובת לרתיחה. לבשל 2 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד.
חותכים לחם קלוי בחצי באלכסון; מניחים 2 נקודות טוסט על כל אחד 4 צלחות שירות בודדות. תערובת כפית באופן שווה על פני נקודות טוסט.
מפזרים בייקון מתפורר ועירית.