תבשיל בייקון וביצה גביני
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת מוצרלה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בייקון וביצה גביני, VELVEETAÂ ® תבשיל בראנץ ' בייקון גביני, ו תבשיל בראנץ ' זול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך. שמור 2 כפות של טפטוף.
לנקז בייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים ומערבבים 3 דקות או עד שהתרככו.
מורחים 1/2 של קוביות הלחם בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
שכבה עם 1/2 כל אחד הבצל, בייקון, גבינת צ ' דר גבינת מוצרלה.
מורחים באופן שווה עם גבינת קוטג'. למעלה עם קוביות לחם שנותרו, בצל, בייקון, גבינת צ ' דר וגבינת מוצרלה.
מקציפים ביצים בקערה בינונית עד קצף.
מוסיפים חלב, חרדל, אגוז מוסקט ופלפל; לנצח עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה מעל. לחץ על קוביות לחם קלות לתוך תערובת ביצה עד מכוסה לחלוטין.
אופים 40 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב.