תבשיל בקלה מלח פורטוגזי (bacalhoada)
אם יש לך בצל וידאלי, שמן זית כתית מעולה, בצל וידאלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 73 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקלה מלח פורטוגזי (Bacalhoada), חשיש בקלה מלח פורטוגזי, ו עוגות בקלה מלח פורטוגזיות.
הוראות
1 בקלה מלח בדרך כלל מגיע או פילה יבש, כבר עצמות ועור, או שזה בא שלם. הפילה צריך להיות שטוף, ולאחר מכן ספוג במים, וכל הזמן מקורר, במשך 24 שעות, עם אחד או שניים חלפנות המים. אם אתה משתמש בדג שלם, לא פילה מוכן, זה צריך להיות ספוג במים עד 48 שעות, גם עם כמה שינויים של מים, ואת העצמות ואת העור הוסר ונזרק לאחר השרייה.2 לשים בקלה מלח בסיר.
הוסף מספיק חלב, מים, או תערובת של חלב ומים רק כדי לכסות. להביא תערובת לרתיחה.
הסר את הדגים ולהניח בצד.3 Parboil תפוחי אדמה במשך 20 דקות (אתה יכול לבשל אותם במים השתמשת לבשל את הדגים אם אתה רוצה). חותכים תפוחי אדמה לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. 4 בתוך תבשיל pyrex גדול או תנור הולנדי (להשתמש בתנור הולנדי אם עושים על תנור-העליון), בנדיבות מעיל את החלק התחתון של המחבת עם שמן זית.
מניחים שכבה של טבעות בצל על החלק התחתון של המחבת.
מניחים שכבה של תפוחי אדמה פרוסים על הבצל. לשבור את בקלה מלח עם האצבעות שלך, במקום חתיכות של בקלה מלח בשכבה על תפוחי האדמה. לטעום את הדגים למליחות. לאחר יום של השריה ובישול נוסף, צריך להיות רק רמז של מליחות בדגים. אם רוב המלח היה ספוג מתוך הדגים, ואת הדגים אין טעם מלוח בכלל, ייתכן שיהיה עליך לפזר קצת מלח בחזרה על הדגים כפי שאתה מניח את השכבות למטה.בנדיבות לשפוך קצת שמן זית על הדגים.
מפזרים פלפל שחור מגורד טרי.חזור עם שכבה נוספת של בצל, תפוחי אדמה, דגים, שמן זית, פלפל (ועוד מלח במידת הצורך). לאחר מכן לסיים עם שכבות של בצל, תפוחי אדמה, יותר שמן זית, ביצים קשות פרוסות, וזיתים.5
מניחים על תנור למעלה על חום בינוני, ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות. או לחמם תנור ל 177° ומבשלים, מכוסה, במשך 30-40 דקות, או עד שהכל נגמר לחלוטין.
מגישים עם צדדים של אורז וסלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.