תבשיל בקר בקארי
נזיד בקר בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו צ'ילי סראנו, בשר בקר, רוטב צ' ילה תאילנדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר בקארי, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו תבשיל חזיר בקארי.
הוראות
כדי להכין הדבק, לשלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה. כף לתוך קערה.
כדי להכין תבשיל, לחמם תנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
להפחית את החום נמוך; להוסיף שמן למחבת.
הוסף הדבק; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף קארי, קינמון, עלה דפנה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בבשר, רוטב סויה, ומרק. הגבר את החום לגובה בינוני. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים בטטה, גזר, סלרי ופטריות. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד בשר וירקות במכרז.
הסר מהחום; מערבבים בחלב קוקוס. זרוק מקל קינמון ועלה דפנה.