תבשיל בקר ושעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שוק בקר משולב וחתיכות זנב שור, בצל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעורה בקר, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
משחימים את הבקר בסיר הלחץ על אש גבוהה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
2
מסננים כל שומן.
3
מוסיפים את העגבניות, המרק והשעורה ומחזירים לאש גבוהה. סגור את סיר הלחץ והביא ללחץ מלא. מנמיכים את האש עד שעורת הכיריים לוחשת, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעורה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
4
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פותחים בזהירות, מסירים את המכסה ומוסיפים את הירקות, עשבי התיבול, המלח והפלפל.
החזירו את המכסה לסיר הלחץ וחממו ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש כדי לשמור על לחץ ומבשלים עוד 10 דקות. שחרר את הלחץ כאמור לעיל.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
6
הסר את המכסה וקריר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
7
מניחים את סיר הלחץ על אש גבוהה. משמנים וממליחים את חתיכות זנב השור והשוק ואז צורבים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
8
מוסיפים את שאר החומרים ומכסים במים, נזהרים שלא למלא מעל קו "מילוי מקסימלי" של הכיריים. מביאים לרתיחה ומדליקים כל קצף שנאסף על פני השטח. לכסות ולנעול את המכסה. ברגע שהלחץ מצטבר בתוך הכיריים, הפחיתו את האש כך שבקושי תשמעו שריקה מהסיר. מבשלים 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים שלך (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. בזהירות לפתוח את המכסה ואת המתח, לסחוט את מוצקים לפני האכלה ערימת קומפוסט או הכלבים. מסננים דרך מסננת דקה או כמה שכבות של בד גבינה. מתבלים ומגישים או משתמשים כבסיס למתכוני מרק אחרים.