תבשיל בשר בקר טחון של אמא הוא הר ד ' אובר המשרת 18. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו עוף מרוכז, עיבדו גבינה, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 28%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל אטריות בקר טחון, תבשיל בקר טחון דרום מערבי, ו תבשיל מקרוני בקר טחון.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בקר, פלפל ירוק ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את שאר החומרים.
3
מעבירים לשניים משומנים 2-1 / 2-קו. אפיית כלים. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45-50 דקות או עד מבעבע.