קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל בקר טקסס

תבשיל בקר טקסס
אם אתה רוצה להוסיף עוד 30 מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ושלמים לקופסת המתכונים שלך, תבשיל טקסס בקר עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 1.4$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 33 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 259 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זה מושלם לסתיו . אם יש לך מים, עגבניות משומרות, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל טקסס , תבשיל טקסס ראנץ' , וברביקיו בקר טקסס .

הוראות

1
בתנור הולנדי או בסיר גדול, מבשלים בשר בקר עד שאינו ורוד יותר, מוסיפים שמן אם רוצים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים בצל, אבקת שום, פלפל ומים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות, כמון ומלח; להחזיר לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח