תבשיל בקר בישול איטי מראש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 496 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.77 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 254 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 94%. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות לבישול איטי, צלי סיר לבישול איטי והכינו פירה קדימה, ו נקניק בישול איטי וביצים מקושקשות פטריות.
הוראות
1
שלב את הקמח, 1 כפית פפריקה מעושנת, מלח מתובל ו 1/2 כפית פלפל שחור בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מוסיפים את הבקר ואוטמים את השקית. מנערים היטב את השקית כדי לצפות את הבקר בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מנערים את עודפי התיבול מהבקר, ואז מערבבים את הבקר למחבת החמה עם הבצל והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים באופן אחיד וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים וזורקים עודפי שומן.
5
מניחים את תערובת הבקר בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מכניסים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי, השום, יין המרסלה ורוטב הווסטרשייר לסיר עם תערובת הבקר.
שופכים את מרק הבקר והעגבניות לסיר, ומערבבים פנימה את תערובת מרק הבצל ועוד 1 כפית פפריקה מעושנת. מבשלים גבוה במשך 4 עד 6 שעות, או על נמוך במשך 10 עד 12 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תערובת מרק בצל יבש
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
לתבשיל סמיך יותר, שלבו עמילן תירס ומים בקערה קטנה. מערבבים בהדרגה את התערובת לתבשיל עד להסמכה.