תבשיל בקר בישול איטי מראש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 496 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.77 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 254 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 94%. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות לבישול איטי, צלי סיר לבישול איטי והכינו פירה קדימה, ו נקניק בישול איטי וביצים מקושקשות פטריות.
הוראות
1
שלב את הקמח, 1 כפית פפריקה מעושנת, מלח מתובל ו 1/2 כפית פלפל שחור בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את הבקר ואוטמים את השקית. מנערים היטב את השקית כדי לצפות את הבקר בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מנערים את עודפי התיבול מהבקר, ואז מערבבים את הבקר למחבת החמה עם הבצל והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים באופן אחיד וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים וזורקים עודפי שומן.
5
מניחים את תערובת הבקר בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מכניסים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי, השום, יין המרסלה ורוטב הווסטרשייר לסיר עם תערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שופכים את מרק הבקר והעגבניות לסיר, ומערבבים פנימה את תערובת מרק הבצל ועוד 1 כפית פפריקה מעושנת. מבשלים גבוה במשך 4 עד 6 שעות, או על נמוך במשך 10 עד 12 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תערובת מרק בצל יבש
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
לתבשיל סמיך יותר, שלבו עמילן תירס ומים בקערה קטנה. מערבבים בהדרגה את התערובת לתבשיל עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה