תבשיל בקר מבושל בלחץ
תבשיל בקר מבושל בלחץ נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, מים, שמן קנולן וגזר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תחת תבשיל בקר לחץ, תבשיל בקר סיר לחץ, ו תבשיל בקר סיר לחץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר לחץ צולים חום בשמן מכל הצדדים.
להוסיף בישול מתלה; מקום צלוי על מתלה.
מוסיפים 4 כוסות מים. סגור את המכסה היטב; הנח את ווסת הלחץ על צינור האוורור. הביאו את הכיריים ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה; מבשלים 40 דקות. (מווסת לחץ צריך לשמור על תנועת נדנדה איטית ויציבה; כוונן חום במידת הצורך.)
הסר מהאש; אפשר ללחץ לרדת מעצמו.
מוציאים בשר ושומרים על חום.
יוצקים מיצי מחבת לקערה; שומן רזה.
מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, גזר, בצל, שום, מלח, פלפל, טימין, עלי דפנה, מיצי מחבת ושאר המים. כיסוי מאובטח; להחזיר סיר ללחץ מלא. מנמיכים את האש; מבשלים 8 דקות.
מיד מגניב על פי הוראות היצרן עד הלחץ מופחת לחלוטין. בעזרת כף מחוררת מוציאים ירקות ושומרים על חום. מחק עלי דפנה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. מקום העלון שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![עלון מקום שיראז]()
עלון מקום שיראז
סגול צעיר בהיר ואדום כהה. פירות יער מעורבים עם גוונים מתובלים ומתובלים. פרי מתוק מאוד עם טאנינים גרגירים עדינים מתמשך; חיך בינוני בשרני מעולה וגימור רך וארוך.