תבשיל בקר תפוחים
תבשיל בקר תפוחים הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 66%. מתכונים דומים: תבשיל בקר סיידר תפוחים, תבשיל בקר סיידר תפוחים איטי, ו תבשיל בקר סתיו של רייצ'ל ריי עם תפוח, בצל ושום קלוי.
הוראות
בתנור הולנדי, על אש בינונית, בקר חום בחמאה.
מוסיפים בצל; מבשלים עד להשחמה קלה.
מפזרים קמח ומלח. מוסיפים בהדרגה מים ומיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מניחים את עלי הדפנה, פלפל אנגלי וציפורן בעובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר כמעט רך.
מוסיפים גזר ותפוחים; מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהבשר, הגזר והתפוחים רכים. מחק שקית תבלינים. לעבות אם תרצה.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. ברית קיליקנון שיראז עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ברית קיליקנון שיראז]()
ברית קיליקנון שיראז
ברית 2008 בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מפריש תווים שלליקוריץ, טוחן קפה וזיתים שחורים ומלוחים הנשואים עם צ ' אר אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה החלקה והאיכויות הטקסטוריות משתלבות בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ודק.