תבשיל בראנץ ' אורז בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בראנץ ' אורז בר. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורז, קמח, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז בר ובשר חזיר, ו תבשיל אורז בר וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
מורחים ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד.
מניחים אספרגוס ו 1/2 פנימה. של מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
במחבת גדולה הקפיצו חזיר ב -2 כפות חמאה עד להשחמה קלה. כף מעל אורז בר.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל. באותה מחבת מחממים את יתרת החמאה עד שהיא חמה.
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין. כף מעל חזיר; למעלה עם אספרגוס.
לרוטב מחממים שמן בסיר. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים את הגבינה, הג ' ינג ' ר והפלפל. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יוצקים מעל תבשיל. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; לאפות 10-15 דקות יותר או עד מדחום קורא 160*.