תבשיל ברונסוויק יום ראשון
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שעועית אפויה, חזיר, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשמן חם עד הבצל שקוף, 5 עד 7 דקות. מערבבים שום לתוך התערובת; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
העברת תערובת לבישול איטי.
מערבבים דלעת סקווש, חזיר, עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית אפויה, עוף, תירס, אפונה, פלפל קאיין, כמון, פפריקה, מלח, ורוטב ברביקיו לתערובת הבצל בבישול האיטי.
לכסות ולבשל על גבוה במשך 4 שעות.