נזיד הברונסוויק של דודה דוט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מים, תפוחי אדמה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים להרתיח בסיר; מוסיפים תפוחי אדמה, ומרתיחים עד במכרז (כ -15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את תפוחי האדמה ואת המים המשמשים להרתיח אותם לתוך סיר גדול. מערבבים בצל, אפונה, תירס, עגבניות, הודו טחון ובייקון. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים במלח, פלפל, מלח שום וסוכר. אם התבשיל נראה מימי מדי, מערבבים יחד קמח וכמה מנוזל התבשיל בכוס קטנה, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך התבשיל. המשך לבשל במשך 1 שעה.