תבשיל ברוקולי פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי פריך עקף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. גשו לסופר וקנו דגני סובין מקוריים עם סיבים, פלפלים קלויים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תבשיל תרד פריך מעוטר בתבשיל, עוגת שוקולד פריכה, ו פריכים עקף תות-קיווי Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. In ungreased 8 אינץ ' מרובע צלחת מיקרוגל או 2 ליטר תבשיל מיקרוגל, ברוקולי מקום ורוטב גבינה. מיקרוגל על גבוה 7 עד 8 דקות או עד גבינה מותכת ותערובת חמה מאוד; מערבבים היטב. מערבבים בפלפלים קלויים.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם מעט למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או למעוך מעט במעבד מזון). בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים ומרכיבים שנותרו עד מעורבב.
מפזרים מעל תערובת ברוקולי בתבשיל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד ברוקולי הוא פריך רך ציפוי הוא פריך.