תבשיל ברוקולי קינואה
קדירת ברוקולי קינואה דורשת כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 98 סנט למנה מנות. בבמנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מרק שמנת פטריות, בצל מטוגן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. למתכון הזה של Allrecipes יש 294 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל קינואה ברוקולי, תבשיל קינואה ברוקולי ותבשיל קינואה ברוקולי.
הוראות
מניחים קינואה בקערה; יוצקים מספיק מים לכיסוי. משרים למשך 30 דקות.
מסננים ושוטפים מספר פעמים.
מביאים לרתיחה קינואה, מים, שמן זית וכפית מלח בסיר. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-20 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מניחים סיר אדים לתוך סיר וממלאים במים עד מתחת לתחתית סיר הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי, מכסים ומאדים עד לריכוך, 2 עד 4 דקות.
מערבבים ברוקולי, מרק שמנת פטריות, גבינת צ'דר, 1/2 כוס בצל מטוגן, שמנת חמוצה ופלפל לימון לקינואה מבושלת; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. כף תערובת קינואה לתוך תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחימום, 10 דקות.
מפזרים 1/2 כוס בצל מטוגן ואופים עד שהציפוי משחים קלות, כ-5 דקות נוספות.