תבשיל בשר Lemongrass עם אטריות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם זנגביל, שיני שום, צ'ילי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל בשר תאילנדי עם לימון ואטריות, תבשיל בשר תאילנדי עם לימון ואטריות, ו לחמניות בקר Lemongrass עם אטריות אורז.
הוראות
שים את הג ' ינג 'ר, שום, עשב לימון, כוסברה ו 1 צ' ילי במעבד מזון, ואז דופק עד טהור.
מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את הטהור ומבשלים 5 דקות. מערבבים בבשר, סויה, חמישה תבלינים, סוכר ומניה. שים על מכסה ומביא לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים במשך 1 שעות 15 דקות.
הסר את המכסה ומבשל במשך 15 דקות נוספות עד הבשר מכרז.
רק לפני ההגשה, להכין אטריות בעקבות הוראות חבילה.
לנקז היטב, ואז לחלק בין 2 קערות וכפית על נזיד בשר.
מגישים זרועים צ ' ילי הנותרים עלים כוסברה, עם פלחי ליים עבור לסחוט מעל.